Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Justitia Bizottság Közlemény
  2007-08-26 17:54:12, vasárnap
 
  A JUSTITIA BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE
(19. szám.)

I. ÉSZAKI-SARK.

A minden oroszok cár-atyuskái, majd a minden szovjetek Lenin és Sztalin bolsevik főgurui nyomdokán haladva, Putyin,- a minden orosz föderációsok elnöke is a fejébe vette "szűkös" felségterületük bővítésének kérdését.

A bővítés jogosságát az is indokolja, hogy a finnektől, a lengyelektől, a románoktól, a japánoktól, a magyaroktól és a kínaiaktól "lecsípett" területek óta (több mint hetven éve), semmit sem gyarapodott az "életterük".

Putyin szerint: "országa mindent megtesz az Északi-sark vidékéhez fűződő stratégiai, gazdasági és katonai érdekeinek védelmében".

Ismervén történelmüket, meg sem kérdőjelezzük Putyin kijelentésének valóságtartalmát és megalapozottságát.

Ugyanakkor: tekintettel arra, hogy "Putyin országnak" példáját követve, az USA, Kanada, Norvégia és Dánia is bejelentette igényét az Északi-sarkvidékre, hazug kormányunk szíves figyelmébe ajánljuk, hogy csatlakozzanak a jelentkezőkhöz, vagy célozzák meg a Déli-sarkot, hiszen az ENSZ illetékes szervezete még nem döntött az odaítélés kérdésében, és "néma országnak, az ENSZ sem érti a szavát".

II. EMEREGY (MR1).

Such György személyében rendkívül jó szakembert választottak a Magyar Rádió elnökévé. Funkcionálásának kezdete óta még egy év sem telt el, de már érezhetők a Magyar Rádióban bekövetkezett nagy horderejű változások. Immáron jó ideje mindenki hallhatja, hogy pl. a Kossuth Rádió Budapest szavacskák előtt elhangzik az MR1, betűszó fonetikus kiejtése (emeregy), így senki sem tévesztheti össze ezt az adót más állomásokkal.

Hajdanában a TV adók nagyfőnökei találták ki az m1 és m2 állomás jelöléseket, amelyekről akkoriban sokan azt állították, hogy világviszonylatban is ritkaság számba menő primitív megoldás pattant ki a döntéshozók agyából, de most bebizonyosodott, hogy nem volt igazuk(!), az "emeregy" mindegyiket felülmúlja!

Such úr sokra viheti, okozhat még olyan újdonság erejével ható "böszmeségeket", amelyekkel megszolgálja a havi mintegy hárommilliós fizetését.

III. MAGYAR GÁRDA I.

Tom Lantos szenátor úr megfenyegetett egy alakuló félben lévő szervezetet, terroristáknak és őrülteknek tartja őket, majd pedig kilátásba helyezte, hogy a Magyar Gárda egyetlenegy tagja sem kap vízumot az USA-ba.

Az üldözési mániában szenvedő, szenilis beütéseket felmutató szenátor úr, rossz helyen kutakodik! Terroristákat ne nálunk, hanem - többek között - saját (második) hazájában keresgéljen, mert ha ott is ilyen megkülönböztetett figyelemmel kísérte volna az egyes bevándorlókat, illetve vízummal beutazókat, akkor talán nem következett volna be az emlékezetes szeptember 11-i tragédia.

Tom Lantosnak nagyon rossz "súgói" lehetnek, mert olyanokról alkotott véleményt, akiket nem is ismer, és olyan kérdésbe ütötte bele az orrát, amelyhez semmi köze nincsen!

Tom Lantos - anno dacumál - Ceausescut nem tartotta sem terroristának, sem őrültnek, szívélyes kapcsolatban volt vele, holott a román pártvezér és államfő egy hatalmas és korszerű terrorista szervezet közvetlen irányítója volt, elmeállapota pedig jelentősen eltért a normálistól.

III. MAGYAR GÁRDA II.

Ormos Mária, Demszky Gábor, Gusztos Péter, Ungár Klára, Gyurcsány Ferenc és eszmetársaik fasiszta veszélyt kiáltanak, betegesen félnek a fekete ruhától, a turul- madártól, az árpád-sávos zászlótól és a Szent Koronától.

Szelektív félelmükre jellemző, hogy a polgári személyeket brutálisan földre-taposó és rugdosó feketeruhás és feketeálarcos martalócoktól egyáltalán nem félnek, Göncz Árpád turul-madár szobor avató akciójához egy szavuk sem volt, akkor is hallgattak, amikor Thürmer Munkáspártja visszatért a kommunista jelző használatához, holott a kommunisták lelkét százmillió áldozat terheli, míg az olasz fasizmus - hozzájuk képest -, az irgalmas szamaritánusokhoz hasonlítható!

Ha az üldözési mániában szenvedők többségének nem is, de Ormos Máriának (az MTA történész akadémikusának) "hivatalból" is tudnia kell, hogy a kommunizmus, a fasizmus és a nemzeti szocializmus élesen különböztek (különböznek) egymástól, hiszen könyvet is írt Mussoliniről, a fasiszta párt létrehozójáról.

III. M AGYAR GÁRDA III.

Sajnálatos, hogy a fekete-ruha fertőzést Lázár János, az OGY Honvédelmi és Rendészeti Bizottság elnöke is "megkapta", és véleménye szerint: "a Magyar Gárda a Weimart idézi". Nos: ennek a kijelentésének az értelme kb. annyi, mint a nullával való osztásnak.

Nyilatkozatának az a része, amely szerint: "fekete ruhában és árpád-sávosan masírozni nagyon rossz ötletnek minősül" szintén nem értelmezhető, mert "árpád-sávosan masírozni" még képzeletben sem lehet.

Lázár szerint,- a fekete ruha látványa egyesek számára a nyilasok vérengzését idézi fel, de ügyesen "csúsztatva" megkerüli azt, hogy ezzel a logikával a feketeruhás tömegverő és szemkilövő rendőröket is ebbe a kategóriába kellene sorolni! Arról is szót kellet volna ejteni, hogy ebben a "műfajban",- a barnabőr-kabátos Lenin fiúk debütáltak (jelentős "sikerrel") Kun Béla uralkodása alatt (1919-ben), majd Rákosi és Kádár bandájának elit csoportja is nagyon kedvelte a fekete és barna bőrkabátos gúnyát! Mintha elfelejtkeztek volna ezekről, a mostanság hisztérikázó elvtársnők és elvtársak!

Meg kell jegyezni, hogy nem a "ruha színe teszi az embert", ne önmagukból induljanak ki a prekoncepcióval rendelkezők, gondoljanak néha-néha a szürkés-zöld pufajkát viselőkre...

A nyilasok, a Lenin fiúk és a pufajkások között csupán annyi különbség volt, hogy a nyilasok egy része elnyerte méltó büntetését, másik része pedig a Magyar Kommunista Pártba "olvadt" be, míg a Lenin fiúk és a pufajkások büntetlenül megúszták "kisded játékukat", és cselekedetüket (sokak jóvoltából) a jótékony feledés homálya takarja.

IV. OVB.

Az országgyűlésnek ideje lenne egyértelműen tisztázni az Országos Választási Bizottság (OVB) jogállását és feladatkörét, mert ez a testület "állam lett az államban", Szigeti Péter és Rytkó Emilia ténykedései pedig kimerítik a pökhendi (nagyképű) bohóckodás fogalmát.

Időhúzásra és a szavak vagy mondatok "szőrszálhasogató" értelmezésére alapuló taktikájuk a demokrácia megcsúfolását, és a közvéleménnyel szembeni undorító packázásukat jelenti!

V. HÁROM-HATVANAS KENYÉRKE.

Tisztelt Választópolgárok! Hamarosan igaza lesz az MSZP-nek és személy szerint az egykori pufajkás Horn Gyulának, hogy a kenyér ára "három-hatvanba" fog kerülni, ha ők nyerik meg a választásokat.

Vészesen közeledik a megígért kenyérár eljövetele, csupán azzal az "apró" különbséggel, hogy nem 3,60 Ft-ért kapható a kenyér, hanem a tizedes pontot két pozícióval jobbra tolva, 360,00 Ft-ot kell fizetni egy kiló kenyérkéért!

Ennyit kell majd fizetni mindenkinek, mert a hiszékeny szavazók készpénznek vették a gazdasághoz semmit sem értő MSZP-s főguruk ígéreteit.

VI. GYÓGYVÍZEINK.

A mozgásszervi betegségben szenvedők számára hatékony "terápiának" minősül a gyógyvizes kúra, amelynek igénybevétele egyre több procedúrával jár. Ez a procedúra a vizitdíjas háziorvosi "látogatással" kezdődik, és a szakorvosi vizsgálattal folytatódik.

A szakorvosi beutalót az adott fürdő pénztárosa ellenőrzi(!), és a TAJ kártyát is megszemléli (!), nehogy a szakorvos becsapja az üzemeltetőt illetéktelen személy pancsolási lehetőségének biztosításával.

A fürdő igazgatósága pedig meghatározta, hogy objektumaik használatáért mekkora összeget kell "lepengetni" az igénybevételi idő függvényében, nehogy ott sziesztázzanak a rászorulók, hanem szedjék a "sátor-fájukat", hacsak nem akarnak alaposan kiköltekezni.

Alapidőként két órát szabtak meg a "kedves vendégeknek", amelyben benne van a vetkőzés, a kabinos keresgélése, a szárítkozás és az öltözködés. Ezzel a megoldással még a legidősebb korosztályos betegeket is határozott és gyors mozgásra szoktatják az illetékesek.

A téma slusszpoénja pedig azt tartalmazza, hogy a budapesti gyógyvizes objektumok többsége (gyakran) szinte kong az ürességtől! A magyarság közös kincsének számító földalatti forrásokból pedig percenként kb. 2700 liter (!) gyógyvíz tör fel, és folyik a Dunába(!), miközben a rászorulok döntő többsége képtelen megfizetni a belépőjegy árát, vagy ha mégis rászánja magát a terápiára, akkor versenyfutásba kezd az idővel, hogy ennivalóra és gyógyszerekre is jusson a pénzecskéjéből.

Érdekes lenne megtudni, hogy vajon Horváth Ágnes, az egészségügy szétrombolója,- volt-e már gyógyfürdőben és mit szól az ottani állapotokhoz? Nem kellene-e valamit tenni, hogy a rászorulók igénybe vehessék gyógyvizeinket, ne a versenyfutást gyakoroltassák velük, és ne a Duna vizét táplálják hőforrásaink?

Felelősséggel állíthatom, hogy mérsékeltebb belépési díjjal, az alapdíjjal járó benntartózkodási időtartam 25-30 perces növelésével, sokkal több lenne az adott objektum bevétele, és jelentősen növekedne a gyógyultak száma! Mindez pedig,- egy árva fillérjébe sem kerülne az üzemeltetőnek!

Prof. Dr. Bokor Imre
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: szőrszálhasogató, választópolgárok, benntartózkodási, valóságtartalmát, funkcionálásának, nyilatkozatának, prekoncepcióval, országgyűlésnek, bebizonyosodott, felségterületük, cselekedetüket, kijelentésének, elfelejtkeztek, gyakoroltassák, terroristáknak, megfenyegetett, jelentkezőkhöz, közvéleménnyel, akadémikusának, csatlakozzanak, létrehozójáról, gyógyvizeinket, pénzecskéjéből, sziesztázzanak, versenyfutásba, biztosításával, lehetőségének, feketeálarcos, gyógyszerekre, felelősséggel, terroristának, martalócoktól, terroristákat, bekövetkezett, kérdőjelezzük, igénybevételi, minden oroszok, minden szovjetek, minden orosz, fejébe vette, bővítés jogosságát, odaítélés kérdésében, döntéshozók agyából, havi mintegy, alakuló félben, üldözési mániában, egyes bevándorlókat, emlékezetes szeptember, román pártvezér, fekete ruhától, turul- madártól, árpád-sávos zászlótól, Justitia Bizottság Közlemény, JUSTITIA BIZOTTSÁG KÖZLEMÉNYE, Such György, Magyar Rádió, Magyar Rádióban, Kossuth Rádió Budapest, MAGYAR GÁRDA, Magyar Gárda, MAGYAR GÁRDA II, Ormos Mária, Demszky Gábor, Gusztos Péter, Ungár Klára, Gyurcsány Ferenc, Szent Koronától, Göncz Árpád, Thürmer Munkáspártja, Ormos Máriának, AGYAR GÁRDA III, Lázár János, Rendészeti Bizottság, Magyar Kommunista Pártba, Országos Választási Bizottság, Szigeti Péter, Rytkó Emilia, HÁROM-HATVANAS KENYÉRKE, Tisztelt Választópolgárok, Horn Gyulának, Horváth Ágnes, Bokor Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Ahogy emelkedik a rezgés...  Zilahy Lajos gondolata  Zilahy Lajos gondolata  Bella István: Zsoltár  Facebookon kaptam Gizike bar...  Jó éjszakát  Viharban csak az a fa marad ál...  Az embernek a társa: hiányzik.  A lelki élet nem arról szól, ....  Emlék  Az embernek a társa: hiányzik.  Paul David Tripp Április 25  Nehezen engedem  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Esti kép  Különös!  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Két ember becsülete  Föld napja április 22  Különös!  A könnyek összegyűjtése  Ez a jó az alvásban.  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Ünnepelj csak  Esti kép  Ma  Maradék idő  Környezetvédelem  Alvó cica  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Balatoni elégia  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A boldogság ült a világvégén  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A hét szűk esztendő  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Önmagaddal nem lehetsz elégede...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Környezetvédelem  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Emlék  Muratáj  S a dalok tanulsága  Paul David Tripp Április 24  Facebookon kaptam  György napra  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
minden oroszok, minden szovjetek, minden orosz, fejébe vette, bővítés jogosságát, odaítélés kérdésében, döntéshozók agyából, havi mintegy, alakuló félben, üldözési mániában, egyes bevándorlókat, emlékezetes szeptember, román pártvezér, fekete ruhától, turul- madártól, árpád-sávos zászlótól, polgári személyeket, kommunista jelző, kommunisták lelkét, olasz fasizmus, irgalmas szamaritánusokhoz, nemzeti szocializmus, fasiszta párt, fekete-ruha fertőzést, nullával való, fekete ruha, nyilasok vérengzését, feketeruhás tömegverő, kategóriába kellene, barnabőr-kabátos Lenin, mostanság hisztérikázó, prekoncepcióval rendelkezők, szürkés-zöld pufajkát, pufajkások között, része elnyerte, pufajkások büntetlenül, jótékony feledés, országgyűlésnek ideje, szavak vagy, demokrácia megcsúfolását, közvéleménnyel szembeni, egykori pufajkás, megígért kenyérár, tizedes pontot, kiló kenyérkéért, hiszékeny szavazók, gazdasághoz semmit, mozgásszervi betegségben, gyógyvizes kúra, vizitdíjas háziorvosi, szakorvosi vizsgálattal, szakorvosi beutalót, adott fürdő, szakorvos becsapja, üzemeltetőt illetéktelen, fürdő igazgatósága, kabinos keresgélése, legidősebb korosztályos, téma slusszpoénja, budapesti gyógyvizes, magyarság közös, rászorulok döntő, belépőjegy árát, egészségügy szétrombolója, ottani állapotokhoz, rászorulók igénybe, versenyfutást gyakoroltassák, alapdíjjal járó, adott objektum, gyógyultak száma, árva fillérjébe, szőrszálhasogató, választópolgárok, benntartózkodási, valóságtartalmát, funkcionálásának, nyilatkozatának, prekoncepcióval, országgyűlésnek, bebizonyosodott, felségterületük, cselekedetüket, kijelentésének, elfelejtkeztek, gyakoroltassák, terroristáknak, megfenyegetett, jelentkezőkhöz, közvéleménnyel, akadémikusának, csatlakozzanak, létrehozójáról, gyógyvizeinket, pénzecskéjéből, sziesztázzanak, versenyfutásba, biztosításával, lehetőségének, feketeálarcos, gyógyszerekre, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 4582
  • e Hét: 18812
  • e Hónap: 29923
  • e Év: 183419
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.